Fakturering | Timeregistrering og Projektstyring | Abonnement/aftalestyring | Opgave og aftalestyring | CRM

Økonomi, ERP og CRM, time og projekstyring for mindre og mellemstore virksomheder..

Salgsprocessen i myBiss Business System omfatter følgende:

Tilbud:
Kunder har ofte brug for et tilbud, der skal godkendes i deres firma, før de afgiver en bestilling. Du opretter det som et forslag til varer og ydelser til en kunde eller et kundeemne. Når du indtaster et tilbud, resulterer dette ikke i nogen posteringer, der ændrer mængder eller værdier i beholdningsstyring eller finansregnskab.

Ordrebekræftelse:
Ordrebekræftelsen udtrykker kundens forpligtelse til at købe varer eller ydelser. myBiss har 2 forskellige ordrebekræftelser der kan benyttes (1 uden og 1 med kunde underskrift).

Levering:
Du opretter en følgeseddel for at angive, at varerne er blevet sendt.

Restordre;
Du opretter en restordre seddel for at angive hvilke varer (antal) der mangler at blive leveret til kunden.

Faktura:
Når du har leveret varerne eller ydelserne, fakturerer du kunden ved hjælp af en faktura. Med dette anmoder du kunden om betaling og registrerer indtægten. Du kan her benytte almindelig faktura eller girokort udskrivning, efaktura eller afsendelse af girokort direkte med mail.

Nogen gange har man brug for at lave en faktura med samme indhold (varelinier), igen og igen. Med myBiss behøver man ikke at lave en helt ny faktura fra bunden. Man vælger en faktura som skal være grundlaget for den nye faktura, og her klikker man på knappen - kopi af faktura, som så genererer en kopi af faktura (dog uden fakturanr som der først genereres af systemet ved klik på knappen faktura (se billede nedenfor).

Bemærk at man fra samme skærmbillede kan printe tilbud, ordrebekræftelse, faktura, efaktura og kreditnota.

Fakturalisten som viser alle detaljer på de fakturaer der er registreret i systemet:

Fakturaliste

Bemærk at man på samme billede kan se om fakturaen er betalt, om den er krediteret, antallet af rykkere der er sendt, status om faktura er printet eller om faktura er sendt med mail, og om faktura er blevet sendt til inkassobehandling..

Dokumenter knappen viser alle dokumenter/filer tilknyttet fakturaen så man altid nemt kan finde frem til evt. dokumentation. Visningsknappen har undermenu med filtrering af data, såsom vis alle fakturaer, vis alle fakturaer der er ubetalt, vis alle fakturaer der er forfalden osv. Sorteringsknappen viser fakturaer i ønsket sorteret orden (dato, kundenr osv). Udskriv knappen generer en rapport af data der bliver vist i skærmbilledet (tager højde for visninger/filtreringer)..

 

myBiss kan uden problemer håndtere omvendt betalingspligt. Varen som indgår i en omvendt betalingspligt markeres og myBiss foretager automatisk beregningen og notere tallet samt en beskrivelse under faktura.

 

| Copyright 2019 - myBiss ApS | CVR 39920816 | Smedeland 7, 2600 Glostrup | Alle rettigheder forbeholdt myBiss ApS |